Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Презентација “Шта нуди каријера у IT индустрији” 13.06.2014. год. у 12 сати

У петак 13.06. 2014.год. од 12 сати у организацији Факултета техничких наука у Чачку и Научно технолошког парка Чачак, представници Comtrade-а ће одржати једночасовну презентацију “Шта нуди каријера у ИТ индустрији”.

 

Дођите да сазнате детаљније информације о начину организације и вођењу пројеката, организацији посла, улогама у тиму, тестирању софтвера, као и шта вас очекује након завршетка формалног образовања, ко су ваши потенцијални клијенти и који су изазови који вас очекују.

 

Биће представљени сви програми које Comtrade нуди студентима и пре стицања дипломе, а који проширују практично знање и припремају за рад у реалном окружењу.

 

И ове године, стручњаци Comtrade-а осмислили су интересантан и амбициозан пројекат за полазнике EdIT-а. Сазнаћете детаљније информације о EdIT14, шта се крије иза овогодишње теме “Indoor” навигација помоћу iBeacon-а” и на који начин се можете пријавити.