Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Старт ап викенд на Универзитету у Крагујевцу

На Универзитету у Крагујевцу у оквиру АДРИАТинн пројекта од 5. до 7. децембра 2014. године биће одржан први Старт ап викенд.

Пројекат АДРИАТинн усмерен је на повезивање академског и привредног сектора како би се идентификовале потребе и могућности за заједничком сарадњом, као и на пружање подршке развоју конкурентности и технолошких капацитета малих и средњих предузећа јадранске регије кроз стварање нових националних политика и увођење иновација у пословне процесе.

 

Старт ап викенд је једна од кључних активности пројекта која има за циљ да  окупи пре свега младе предузетнике, студенте, истраживаче, али и све остале заинтересоване са иновативном пословном идејом, и да им пружи могућност да свој пословни концепт представе пред независном комисијом коју ће чинити експерти из  различитих области. Након излагања свих учесника, комисија ће изабрати најбољу идеју чија ће реализација бити финансијски подржана.

 

Поред тога, учесници ће имати прилику да размене искуства, тестирају своје идеје и буду упознати са битним аспектима оснивања новог предузећа у Србији, заштите интелектуалне својине, налажења различитих извора финансирања, као и могућностима за конкурисање за фондове Европске уније кроз међународне пројекте.


 

Више детаља о догађају можете пронаћи на веб сајту: http://www.startupweekend.kg.ac.rs/