Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Такмичење за најбољу студентску идеју на Универзитету у Крагујевцу

 •  До 1. априла 2015. године

 

Канцеларија за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу, организује Такмичење за најбољу студентску идеју у сарадњи са Бизнис иновационим центром Крагујевац. Право учешћа имају сви студенти основних, мастер и докторских студија, и то у тимовима од 2 до 4 члана (истраживачи и професори такође могу бити део тима). Такмичење је покренуто у оквиру WBCInno пројекта као регионална иницијатива (Србија, Босна и Херцеговина, Црна Гора) и спровешће се кроз пет локалних такмичења у Крагујевцу, Новом Саду, Бањој Луци, Зеници и Подгорици. Победници са пет локалних такмичења ће учествовати на Регионалном финалом такмичењу које ће бити одржано у Београду.

 

 

Пријављивање тимова и идеја се врши он-лине преко UKG INNO платформе до 1. априла 2015. За отварање налога на UKG INNO платформи потребно је послати е-маил Канцеларији за пословну подршку Универзитета у Крагујевцу на bsokg@kg.ac.rs са подацима чланова тима (име и презиме, корисничко име, е-маил адреса и контакт телефон).

Календар такмичења:
18. фебруар - 1. април 2015. Пријављивање идеја на платформи
5. април 2015. Листа одабраних идеја и тимова
6. април - 1. јун 2015. Реализација предузетничких обука за развој идеје и пословног модела
1. јун - 6. јун 2015. Оцењивање и избор 6 најбољих идеја
6. јун - 15. јун 2015. Менторска подршка у припреми pitch презентације за изабране идеје
јун 2015. Локално финале на Универзитету у Крагујевцу (проглашење 2 победничке идеје и додела награда)
јул - август 2015. Наградно путовање у иностранство за најбољи тим и припрема за регионално такмичење
септембар 2015. Регионално финале (10 победничких тимова из Србије, Босне и Херцеговине, Црне Горе)


Награде
1. Наградно путовање за први победнички тим - посета партнерским институцијама у Аустрији, Немачкој, Енглеској или Шпанији
2. Новчане награде предузећа спонзора
3. Бесплатна израда брзих прототипова за два тима
4. Бесплатан закуп пословног простора у Бизнис иновационом центру Крагујевац у првој години пословања за један од победничких тимова
5. И остале награде

Позивамо све заинтересоване студенте и истраживаче да пријаве своје идеје и тимове до 1. Априла 2015.Више детаља о условима такмичења можете наћи на wеб сајту Канцеларије и такмичења.