Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.


 

Драги дипломирани студенти,
уважене колеге,
поштовани пријaтељи,


на данашњи дан пре 45 година почео је да ради наш Факултет, некада Педагошко-технички, а данас Факултет техничких наука у Чачку.

У име колектива Факултета, деканског колегијума и у своје лично име честитам студентима који су у школској 2019/2020. години дипломирали на свим нивоима академских и струковних студија са жељом да сви ви који сте стекли високо образовање на Факултету техничких наука у Чачку будете успешни у својим професијама и да вам тренуци проведени у нашем заједничком колективу буду у најлепшем сећању.

Жао ми је што због пандемијских околности нисмо у прилици да приредимо новембарску свечаност и заједно са вама - нашим дипломцима, студентима, колегама у пензији, гостима, представницима медија, поделимо радост јубиларних 45 година постојања и рада Факултета техничких наука у Чачку и 60 година високог образовања у Чачку, јер у овом периоду је најважније да сви будемо здрави.

Надам се да ће нам пандемијске прилике омогућити да свечану доделу диплома, доделу награда најбољим студентима и нашим сарадницима из привреде, уз пригодан програм и у присуству пријатеља Факултета, приредимо на пролеће у здрављу и на радост свих нас.


10. новембар 2020. године Декан Факултета техничких наука у Чачку
Проф. др Данијела Милошевић