Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Матуранти из Прибоја у стручној посети ФТН-у

19. 04. 2022

Ученици завршне године Машинско-електротехничке школе из Прибоја боравили су једнодневној посети Факултету техничких наука у Чачку. Матуранти су обишли просторије Факултета, Студентски дом, Спортски центар „Младост“, а затим је ђацима  уприличен ручак у Студентском ресторану. Са професорима и асистентима ФТН-а средњошколци су обишли и Научно технолошки парк Чачак и том приликом упознали се са делатношћу и активностима ове установе. 

 У оквиру ове посете матурантима су саопштена и стручна предавања из области мехатронике „Развој симулатора  помоћних кретања код троосне CNC глодалице и управљање позицијом код CNC система“, „Програмирање АББ робота ИРБ120“ и  из области менаџмента „Значај менаџмента пројектима у савременим условима пословања“. 

Будући студенти имали су прилику да се упознају са наставним, али и ваннаставним активностима на Факултету техничких наука и приликама за студирање и студентски живот у Чачку.