Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Председник Студентског парламента Факултета техничких наука у Чачку нови студент проректор

1. 12. 2022

На конститутивној седници Студентског парламента Универзитета у Крагујевцу за студента проректора изабран је Урош Глишић, студент основних академских студија Електротехничко и рачунарско инжењерство на Факултету техничких наука у Чачку.  Урош Глишић изабран је и као један од делегата из реда студената Универзитета у Крагујевцу за СКОНУС.

 

И други чланови Студентског парламента Факултета техничких наука у Чачку активно учествују у раду Студентског парламента Универзитета.  За члана Савета Универзитета у Крагујевцу и координатора ресора за културу изабран је Стефан Ристовић, студент основних академских студија Електротехничко и рачунарско инжењерство на Факултету техничких наука у Чачку. Координатор ресора за сарадњу са привредом је Ђорђе Антић, такође, студент основних академских студија Електротехничко и рачунарско инжењерство на Факултету техничких наука у Чачку. Свим студентима честитамо и желимо много успеха у даљем раду.