Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Конкурс за постдокторске стипендије за истраживање у Великој Британији-MSCA Cofund

Стипендије су део Rutherford International Fellowship Programme, који се делимично финансира кроз Хоризонт 2020 Марија Кири COFUND шему.

 

Овај програм подржава до 36 стипендија за постдокторска истраживања који ће се обављати у оквиру Science and Technology Facilities Council (STFC) departments and facilities и Diamond Light Source.

 

Стипендије се додељују у области природних и инжењерских наука. На наведеним линковима можете детаљније да се упознате са доступним научним дисциплинама у оквиру којих су стипендије могуће: wide range of scientific disciplines као  и индикативном листом научних дисциплина: List of Research Areas


 

Рок за подношење пријава: 31. октобар 2015. *23 часа по UK времену


 

Почетак пројекта: пролеће 2016.

 

Трајање стипендије: 2 године

 

Број индивидуалних стипендија: 12  *у првом позиву

 

Услови пријаве: искусни истраживачи са минимум 4 године истраживачког искуства или одбрањеном докторском дисертацијом који нису боравили, радили или студирали у Великој Британији више од 12 месеци у претходне 3 године од датума отпочињања пројекта

 

 

Можете аплицирати директно путем датих линкова и пратећи задату процедуру на страници How To Apply

 

Све остале релевантне инфо са активним линковима можете погледати у објави позива:

http://www.stfc.ac.uk/funding/fellowships/rutherford-international-fellowship-programme/