Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Конкурси за пројекте

Наградни конкурс "Петар Дамјановић"

 

Фирма „Оса Рачунарски инжењеринг“ расписује, пету годину за редом,  јавни наградни  конкурс под називом „Петар Дамјановић“ за избор најбољег рада из области машинства – и то за израду техничке документације за машине, уређаје и носеће металне конструкције програмским пакетом Autodesk Inventor.
Конкурс траје до 31. октобра 2011. године и има за циљ промовисање ове области међу младим стручњацима, а победник конкурса добија новчану награду у износу од 1000€ у динарској противвредности.
Право учешћа на конкурсу имају студенти високих школа или факултета уз могућност коришћења и триал верзије софтвера Autodesk Inventor Professional 2012. Документа прописана правилима конкурса са попуњеном пријавом достављају се писменим путем на адресу
“ОСА Рачунарски инжењеринг”, Таковска 45/VI, 11000 Београд.
Циљ конкурса је промоција јединствене повезаности креативног и продуктивног у програму Autodesk Inventor 2012 која омогућава припрему конкурентног производа за пласман на тржиште у најкраћем могућем року.

Рок за пријављивање: 01.10.2011.
Рок за предају радова: 31.10.2011.
Више детаља на адреси: http://autodesk.osa.rs/aktuelno/vesti

Додатне информације: Тел: 011 3290-362 | mail: autodesk.events@osa.rs

 

 

Међународни пројекти

Расписани конкурси за пројекте Канцеларије за међународне пројекте Универзитета у Крагујевцу:

http://www.int-projects.kg.ac.rs/