Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Трећи Сајам стипендија Изабери стипендију по својој мери

Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студенатаУниверзитета у Крагујевцу организује трећи Сајам стипендија „Изабери стипендију по својој мери“,у среду, 26. октобра 2011. године, од 11до 14 часовау холу Економског факултета Универзитета у Крагујевцу.Stipendije

 

Студенти ће бити у прилици да из прве руке добију конкретне информације од представника фондација и организација-учесника сајма, који ће наше студенте упознати са програмима студентске размене и студија у иностранству.

 

Циљ сајма је да млади стекну праву слику онога што је потребно за одлазак на различите програме студентске размене и усавршавања у иностранству и даразбију старе предрасуде да је просек увек условљавајући параметар, да за студенте из Србије нема довољно стипендија... и да увиде да су њихова мотивација и ангажовање најбитнији факторикоји им могу омогућити стручно усавршавање у иностранству.

 

Учесници Сајма ће бити:

·   Темпус канцеларија

·   ДААД Информативни центар

·   Фонд Др Зоран Ђинђић

·   Campus France

·   World Learning

·   Британски савет

·   Млади истраживачи Србије

·   Портал Stipendije.rs

·   Студенска организација AEGEE

·   Студенска организација AIESEC

 

 

Сајам ће бити организован под покровитељством фондације Краља Бодуена.