Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Факултет техничких наука на сајму запошљавања у Краљеву

4. 03. 2024

Факултет техничких наука учествовао је на сајму запошљавања у Краљеву 1. марта 2024. године. Сајам је организован у склопу активности везаних за прославу Дана школе у Економско-трговинској школи у Краљеву.
 
Била је то још једна у низу промотивних активности Факултета техничких наука у Чачку на којој су представници факултета представили типове студија, студијске програме и могућности запошљавања по завршетку истих. Такође су упознали матуранте уз Краљева о припремним активностима које се организују на Факултету техничких наука у циљу што бољег спремања пријемног испита за  предстојећи упис на факултет.
Ова манифестација је већ постала традиционална, а велика посећеност говори у прилог томе да сваке године има све више учесника. Сајам запошљавања има за циљ да школе, факултети, послодавци и остале институције буду умрежени у имплементацији знања и искуства како би били партнери у заједничкој мисији која се односи на помоћ младима у образовању и будућем раду.
На овогодишњем сајму је учешће узело 19 високошколских установа и 35 предузећа који су у директном контакту разговором и промотивним материјалима упознали посетиоце и ученике са својим радом.