Прихватам
Овај сајт користи колачиће, уколико наставите са његовим коришћењем сматра се да сте сагласни са нашом политиком приватности.

Најава догађаја “Научно технолошки парк Чачак - обилазак капацитета и упознавање са производним сектором и савременим лабораторијама" 28.03.

22. 03. 2024

Иновациони инкубатор Факултета техничких наука у Чачку, са циљем информисања корисника, организује студијску посету Научно технолошког парка Чачак. Ова посета је прилика да се заинтересовани студенти упознају са местом где се иновације претварају у стварност, односно да виде простор у коме се врши конкретан рад на развоју производа, тестирања прототипа и цео процес реализовања. Такође, ово је могућност и умрежавања са стартап компанијама и привредницима који обављају своје свакодневне активности у Научно технолошком парку Чачак. Како би што ближе приближили иновациони екосистем циљној групи инкубатора, ова посета је креирана са циљем стицања непосредног знања и искуства о директном раду на идејама. Након посете, планирано је представљање улоге Научно технолошког парка Чачак, и иновационе заједнице Централне и Западне Србије.
 
Посета је планирана 28.03.2024. У 11 часова. Превоз за све заинтересоване је обезбеђен, полазак је испред Факултета техничких наука у Чачку.  
 
Сви заинтересовани се могу пријавити путем линка: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfcwsaHYbHukAQkaWdKkVjuvoqN018fepFoE5ZRI-oywdv5ig/viewform?usp=sf_link